Lasergun kopen

laserx

Een lasergun kopen en daarmee zorgen voor een spannend spel? Vergeet de spelcomputers en beeldschermen, want met het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar kunnen de kinderen echt zelf aan de slag. Een spannende Laser X game, die ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen.

Eindelijk ook in Nederland, nadat het spel eerst in het buitenland een grote hit werd. Dankzij uitstekende ervaringen van zowel de kinderen als hun ouders. Op basis van 100% veilige infrarood techniek, waardoor de lasers geen enkel risico vormen. Terwijl ze er wel voor zorgen dat er een spannend spel ontstaat, waarbij het de kunst is om de ander te ontdekken of vanuit een onverwachte hoek te besluipen.

Een lasergun kopen en benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? Je kunt het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 gewoon online kopen, we maken je dat graag zo gemakkelijk mogelijk. Door gebruik te maken van de Double Set voor de Laser X game, of van een los lasergamepistool. Daarmee zorg je er eenvoudig voor dat je als nieuwe deelnemer mee kan doen. Terwijl de dubbelset goed geschikt is als eerste aankoop, om daar samen mee te kunnen spelen.

Interactieve voice en met een vest
Dankzij de interactieve voice van de Laser X game is het een spannend avontuur, zelfs op het moment dat er even geen anderen in de buurt zijn. Het zorgt voor handige tips en feedback tijdens het spel, om de beste schutter te worden die erin slaagt om de anderen te pakken te krijgen.

De lasergun wordt geleverd met een vest. De combinatie van de gun en het vest maakt een spannend spel mogelijk. Door met de gun op het vest te schieten is het mogelijk om punten te verzamelen en kunnen de teams het tegen elkaar opnemen. De Laser X game maakt het bekende lasergamen gewoon thuis toegankelijk.
De Laser X game is op die manier een fantastische keuze voor kinderen die houden van spannende spelen. Die ze normaal online en via een beeldscherm spelen, maar waar ze nu in en rond het huis mee aan de slag kunnen. En dankzij de Laser X aanbieding waarvan je online kunt profiteren betaal je daarvoor bovendien niet teveel. Je kunt een lasergun kopen voor een lagere prijs dan in de winkel. Waarmee je kiest voor het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018, dat bij de kinderen goed in de smaak zal vallen.

Laser X game met fullcolour lichteffecten

De Laser X game heeft namelijk nog veel meer te bieden. Het spel zorgt er met de fullcolour effecten voor dat er een bijzonder spektakel ontstaat. Overdag als de kinderen het spel samen spelen, maar vooral ’s avonds wanneer het donker begint te worden. De kleuren van de lasers en de pistolen zorgen er dan voor dat het net lijkt of de kinderen in een computerspel zitten.

Het is niet voor niets genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, dat je eenvoudig online kunt bestellen. Je kunt op die manier een lasergun kopen en daarmee voor zorgen dat je een geslaagd cadeau hebt voor de kinderen. Om mee te kunnen doen met de rest die het spel al speelt. Of om er met een Double Set dankzij de Laser X aanbieding voor te zorgen dat je kleine goed van start kan.

Tip: de Laser X game is geschikt voor 2 teams. Met een onbeperkt aantal spelers, waardoor iedereen mee kan doen. De ideale keuze om meer in en rond het huis te gaan spelen, in plaats van steeds vast geplakt te zitten aan het beeldscherm waar ze zo graag mee bezig zijn.

Laser X aanbieding
Dankzij de Laser X aanbieding betaal je een zo scherp mogelijke prijs. Je kunt een lasergun kopen of gebruik maken van een set, waar je in de beide gevallen niet teveel voor betaalt. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

Laser X Double set kopen
Laser X lasergamepistool kopen

Je kunt in de beide gevallen rekenen op een snelle verzending naar jouw adres. Op die manier zorgen we ervoor dat je de Laser X game snel in huis hebt. Zodat de kinderen aan de slag kunnen met de laserpistolen. Om op elkaar te jagen en elkaar vanuit een onverwachte hoek te benaderen. Een spannend spel voor in en om het huis, dat de nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2018 met trots draagt.

Bestel online een lasergun of een complete set, zodat de kinderen de Laser X game kunnen gaan spelen. En meer weten? Bestel meteen online of neem telefonisch contact met ons op. Dat kan via + 31 38 20 222 00.

laserx dubbel set

Lasergame set: 2x Laser x laserpistool + 2x vest

De set bevat 2 laserwapens en 2 vesten. 

Batterijen: 6x AAA batterijen
EAN: 0042409880166

laser x  142

1x Laser x laserpistool + 1x vest

De set bevat 1 laserwapens en 1 vest.

Batterijen: 3x AAA batterijen
EAN: 004240988011

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN!

© Copyright EU Shopping Network, Zwolle, Nederland - All Rights Reserved.