Laser X Nederland 

laserx

Laser X in Nederland kopen? Het spel is hier eindelijk beschikbaar. En niet zomaar, want het is meteen genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2018. Natuurlijk niet voor niets, want het spannende spel zorgt er dankzij geweldige ervaringen voor dat steeds meer kinderen weer in en rond het huis spelen. Ze laten de beeldschermen links liggen, nu ze de kans hebben om samen een bijzonder spannend spel te spelen.

Het komt in iedere Laser X review naar voren: dit spel slaagt er weer in om kinderen met elkaar te laten spelen. Echt met elkaar te laten spelen, in teams die elkaar opzoeken en in en rond het huis spelen. Dankzij de geweldige Laser X ervaringen vanuit het buitenland, maar ook dankzij de populariteit die er in Nederland in korte tijd is opgebouwd. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het onder kinderen een flinke rage is geworden. Gelukkig kun je Laser X in Nederland gewoon online kopen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft.

Met verlichting en koptelefoonaansluiting
De Laser X reviews zeggen het allemaal: het is een compleet spel waarbij aan alles gedacht lijkt te zijn. Zoals aan spectaculaire verlichting. Bijvoorbeeld bovenop het laserpistool, om aan te geven hoeveel munitie er nog over is. En of het al tijd is om te herladen, wat ook op een realistische manier is uitgewerkt. Het duurt twee seconden, waarin de speler de trekker in dient te drukken en het pistool naar beneden geschud dient te worden. Om op een realistische manier met elkaar te spelen.

De Laser X ervaringen in Nederland zijn zeer positief, net als in het buitenland. Het geeft goed aan dat het spel op een uitstekende manier in elkaar zit. Veel spannender dan online met elkaar te gamen, waardoor kinderen weer met elkaar aan de slag gaan. In een spel dat ze in 2 teams spelen. Onbeperkt uit te breiden, om er als team voor te zorgen dat er zoveel mogelijk punten verzameld worden. Door het andere team te slim af te zijn, in en rond het huis.

Verder heeft de Laser X game een koptelefoonaansluiting, om er zelfs in relatieve stilte mee te kunnen spelen. En om de voice-instructies goed te horen. Met tips en feedback, om er iedere keer beter in te kunnen worden. Opnieuw een eigenschap die Laser X in Nederland heel populair maakt. De kinderen houden ervan om er steeds beter in te worden, zodat anderen hen niet zomaar meer kunnen verslaan. Het kan allemaal met dit speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

Laser X review: ervaringen van anderen
Er zijn meerdere Laser X reviews beschikbaar, die allemaal min of meer hetzelfde zeggen. We zetten een paar quotes uit de ervaringen en beoordelingen op een rij:

“Geweldig spel, heel spannend en bijzonder realistisch uitgevoerd. Een spel dat kinderen weer naar buiten brengt, of in ieder geval in huis om met elkaar te spelen.”

“Heel spannend en tot in detail goed uitgedacht. Met herladen en lichteffecten. En op basis van veilige infraroodtechniek, dus met een terechte nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2018.”

“Fantastisch, dankzij de mogelijkheid om in 2 teams te spelen met een onbeperkt aantal deelnemers. Dat brengt kinderen weer bij elkaar, in een spannend spel dat ze in en om het huis kunnen spelen.”

Laser X in Nederland is een populair spel, dat je gelukkig gewoon online kunt kopen. Om zelf te ervaren waarom de reviews hier zo positief over zijn. En om ervoor te zorgen dat de kinderen het beeldscherm en de online spellen die ze spelen eindelijk eens links zullen laten liggen. Om in en rond het huis weer met elkaar te gaan spelen, in teams om goed samen te leren werken.

Laser X in Nederland kopen
Wil je Laser X in Nederland kopen? Je hebt daarvoor twee mogelijkheden:
Laser X Double Set kopen
Laser X lasergamepistool kopen

Online maak je bij ons in ieder geval gebruik van een Laser X aanbieding. Dat betekent dat je er een scherpe prijs voor betaalt. En zonder dat je daar de deur voor uit hoeft, want we gaan er meteen voor je mee aan de slag. Om de verzending naar jouw adres in orde te maken, zodat de kinderen er snel mee aan de slag kunnen. Een prettig idee, waarmee je eenvoudig kiest voor het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

De Laser X game in Nederland is met een sterke opmars bezig en lijkt voorlopig niet meer te stuiten. Dankzij een spel dat kinderen in de echte wereld met elkaar laat spelen, op basis van de technieken die ze gewend zijn uit de virtuele games. In echte teams met een onbeperkt aantal deelnemers. Voor een belangrijk sociaal karakter, waarin ze het avontuur met elkaar aan kunnen gaan. Bestel meteen online of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via + 31 38 20 222 00. 

laserx combi set

Lasergame set: 2x Laser x laserpistool + 2x vest

De set bevat 2 laserwapens en 2 vesten. 

Batterijen: 6x AAA batterijen
EAN: 0042409880166

laserx lasergame pistool

1x Laser x laserpistool + 1x vest

De set bevat 1 laserwapens en 1 vest.

Batterijen: 3x AAA batterijen
EAN: 004240988011

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN!

© Copyright EU Shopping Network, Zwolle, Nederland - All Rights Reserved.