Laser X aanbieding 

laserx

Laser X aanbieding gezocht? De goedkope keuze voor een Laser X dubbelset, waarmee je in en om het huis zorgt voor een spannend avontuur. Het ideale cadeau om eens achter de beeldschermen vandaan te komen en samen een spannend spel te spelen.
Goed voor uren lasergame plezier, gewoon thuis met je eigen vrienden. Dankzij het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar, bijvoorbeeld met interactieve voice-ondersteuning voor tips en feedback op de gemaakte keuzes.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018
De Laser X Double Set en enkele set zijn niet voor niets genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Het is een bijzonder cadeau waar jongens en meiden spannende avonturen mee kunnen beleven. Dankzij de mooie manier waarop het speelgoed in elkaar zit, maar vooral dankzij de laserstralen op basis van infrarood techniek.
Tip: het speelgoed gebruikt infrarode techniek voor de laserstralen. Dit is niet schadelijk voor kinderen en vormt op geen enkele manier gevaar. Het speelgoed is 100% veilig, in en rond het huis.
Speel in 2 teams met in totaal 10 levens, om samen de strijd aan te kunnen gaan. Niet via een van de computerspellen op een beeldscherm, maar door elkaar daadwerkelijk op te zoeken. Of door je juist te verschuilen achter een richel of een muurtje, zodat je daarna alsnog je slag kunt slaan.
En met een Laser X aanbieding zorg je er eenvoudig voor dat je daar niet teveel voor betaalt. Je kunt het speelgoed gewoon online kopen en dat bij je thuis laten bezorgen. Om er de kinderen op een leuke manier mee te verrassen. En ze daarmee weg te lokken bij de beeldschermen waar ze soms aan gekluisterd lijken te zitten.

Te spelen in 2 teams met 10 levens
Met de Laser X aanbieding kies je voor een spel dat de kinderen in 2 teams kunnen spelen. Ieder met 10 levens, om met elkaar de uitdaging aan te kunnen gaan. Door de Laser X dubbelset te bestellen, of door gebruik te maken van de losse exemplaren die er beschikbaar zijn om het spel samen te kunnen spelen.
Ga je voor een Laser X Double Set? Dankzij de online aanbieding betaal je daarvoor een scherpe prijs. Inclusief alle belangrijke features, die het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar een goede keuze maken. Waar de kinderen urenlang met veel plezier mee zullen spelen. Door elkaar uit te dagen en in en rond het huis te ervaren hoe leuk het kan zijn om actief aan de slag te gaan.
De Laser X aanbieding is geschikt voor een onbeperkt aantal spelers, die zich in teams kunnen verdelen. Met een koptelefoonaansluiting, om er ook in stilte met veel plezier mee te kunnen spelen.
Let op: in het laserpistool gaan 3 AAA-batterijen. Die zijn nog niet inbegrepen, zodat je gebruik kunt maken van het merk van je voorkeur.

Aanbieding voor een Double Set
Maak gebruik van een aanbieding voor een Laser X Double Set. Je bestelt op die manier een dubbelset, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Een aantrekkelijke Laser X aanbieding, om het speelgoed genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 op een goedkope manier in huis te halen. En hebben vrienden de set en de pistolen al liggen? Met een los lasergamepistool maak je het eenvoudig om daar ook aan deel te nemen.
Je kunt online een lasergun kopen, waarmee je ervoor zorgt dat je samen een spannend spel speelt. En een keer niet in de virtuele wereld, maar door met elkaar de uitdaging aan te gaan. En te laten zien wie de beste sluipschutter is of wie erin slaagt om anderen vanuit een onverwachte hoek te benaderen. Een geweldig spel dat populair is bij kinderen, niet in de laatste plaats dankzij geweldige ervaringen van zowel hen als van de ouders.

Meer weten over de Laser X aanbieding voor de Double Set of voor een los pistool? Bestel meteen online of neem telefonisch contact met ons op. Dat kan via + 31 38 20 222 00.
 

Lasergamze set

Lasergame set: 2x Laser x laserpistool + 2x vest

De set bevat 2 laserwapens en 2 vesten. 

Batterijen: 6x AAA batterijen
EAN: 0042409880166

laserx laserpistool

1x Laser x laserpistool + 1x vest

De set bevat 1 laserwapens en 1 vest.

Batterijen: 3x AAA batterijen
EAN: 004240988011

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN!

© Copyright EU Shopping Network, Zwolle, Nederland - All Rights Reserved.